Nieuwe look vestiging Denissen Techniek

DSC00005

Afgelopen maand is onze huisvesting aan de buitenzijde veranderd van kleur. Dat deze uitstraling bij u als bezoeker – klant, vervoerder of toeleverancier – ook mag opvallen. We zijn er blij mee! Binnenshuis deze witte muren werken wij vanzelfsprekend met dezelfde passie aan machinebouwprojecten op maat. Bij “Projecten” krijgt u een impressie van wat wij maken.

Vakantieperiode

Van week 31 t/m 33 (ma 30 juli t/m zo 19 augustus 2018) is Denissen Techniek wegens de vakantieperiode gesloten. Denissen Techniek wenst u een fijne zomervakantie!

 

 

Denissen Techniek 25-jarig jubileum | 1992-2017

20171016_GdR0777

November 2017 is feestmaand voor Denissen Techniek! Ons bedrijf bestaat namelijk deze maand 25 jaar. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en de support. Projecten uit het verleden zijn verweven met die uit het heden. Uit uw vraagstukken gekoppeld aan onze kennis & machinepark blijven nieuwe “machinebouw op maat” projecten zich ontwikkelen. Samen met u op weg naar het volgende jubileum, want de tijd vliegt als je plezier hebt in wat je doet.

 

Denissen Techniek gevestigd in de Heerlijckheijd Nispen

Logo4

Denissen Techniek is vanaf haar ontstaan gevestigd in de Heerlijckheijd Nispen.

Nispen is een dorp binnen de gemeente Roosendaal, in de provincie Noord-Brabant. Het dorp had in 2013 1.608 inwoners. Nispen kenmerkt zich door het omringende unieke coulisselandschap, de sterke sociale samenhang en vooral de geestdrift om zelf zaken aan te pakken. Het is van oudsher gelegen aan transportroutes. Later gelegen langs toeristische routes.

www.de-heerlijckheijd-nispen.nl

Uitbreiding machinepark

IMG_4804

Ons machinepark is onlangs uitgebreid met de Mexpol TUB 830 C CNC Draaibank.

Specificaties:

Center height above the bed = 830 [mm] | Spindle bore = 103 [mm] | Distance between centers = 4.000 [mm]

Onder het tabblad “Machinepark” een volledig overzicht van onze machines en machinelijst. Later meer.

Vuurschaal

20151121_Schaal

Voor het Vuurfeest in Nispen op zaterdag 21 november jl. hebben wij de vuurschaal logistiek ontvangen, voorzien van drie poten en waterpas gesteld. Het was volle bak bij dit evenement met de vurige verhalenwedstrijd rondom deze schaal…

Lock Fietsen

20150611_lockfiets

Voor de Heerlijckheijd Nispen hebben wij de Lock fietsen geleverd. Deze zijn door ons ontworpen en geproduceerd. Als nabehandeling zijn de fietsen elektrolytisch verzinkt en daarna tweelaags gepoedercoat. Het eindresultaat is te zien op het Kerkplein in Nispen.