In september jl. hebben wij een draadvonkmachine toegevoegd aan ons machinepark; de Makino EU64.

Inmiddels een decennia lang heeft Denissen Techniek beschikking over deze bewerkingstechniek “vonkverspanen”. In tal van machinebouwprojecten komt deze bewerking terug, zoals o.a. in machines,  tooling en het stroomlijnen van uw productieproces.

Onder het tabblad “Machinepark/vonkverspanen” treft u een volledig overzicht van al onze draadvonkmachines. Later meer.

In de periode van 5 t/m 16 augustus 2019 zijn wij beperkt in productie. De afdeling verkoop is via info@denissentechniek.nl de hele dag bereikbaar. Wij danken u vriendelijk voor uw begrip.

Afgelopen maand is onze huisvesting aan de buitenzijde veranderd van kleur. Dat deze uitstraling bij u als bezoeker – klant, vervoerder of toeleverancier – ook mag opvallen. We zijn er blij mee! Binnenshuis deze witte muren werken wij vanzelfsprekend met dezelfde passie aan machinebouwprojecten op maat. Bij “Projecten” krijgt u een impressie van wat wij maken.

November 2017 is feestmaand voor Denissen Techniek! Ons bedrijf bestaat namelijk deze maand 25 jaar. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en de support. Projecten uit het verleden zijn verweven met die uit het heden. Uit uw vraagstukken gekoppeld aan onze kennis & machinepark blijven nieuwe “machinebouw op maat” projecten zich ontwikkelen. Samen met u op weg naar het volgende jubileum, want de tijd vliegt als je plezier hebt in wat je doet.

 

Vanmiddag is ons wagenpark uitgebreid met tweemaal een Volkswagen Caddy 2.0 TDI.

De bedrijfswagens zijn geleverd en bestickerd door onze plaatselijke toeleveranciers.

 

Denissen Techniek is vanaf haar ontstaan gevestigd in de Heerlijckheijd Nispen.

Nispen is een dorp binnen de gemeente Roosendaal, in de provincie Noord-Brabant. Het dorp had in 2013 1.608 inwoners. Nispen kenmerkt zich door het omringende unieke coulisselandschap, de sterke sociale samenhang en vooral de geestdrift om zelf zaken aan te pakken. Het is van oudsher gelegen aan transportroutes. Later gelegen langs toeristische routes.

www.de-heerlijckheijd-nispen.nl

Ons machinepark is onlangs uitgebreid met de Mexpol TUB 830 C CNC Draaibank.

Specificaties:

Center height above the bed = 830 [mm] | Spindle bore = 103 [mm] | Distance between centers = 4.000 [mm]

Onder het tabblad “Machinepark” een volledig overzicht van onze machines en machinelijst. Later meer.

Voor het Vuurfeest in Nispen op zaterdag 21 november jl. hebben wij de vuurschaal logistiek ontvangen, voorzien van drie poten en waterpas gesteld. Het was volle bak bij dit evenement met de vurige verhalenwedstrijd rondom deze schaal…

Voor de Heerlijckheijd Nispen hebben wij de Lock fietsen geleverd. Deze zijn door ons ontworpen en geproduceerd. Als nabehandeling zijn de fietsen elektrolytisch verzinkt en daarna tweelaags gepoedercoat. Het eindresultaat is te zien op het Kerkplein in Nispen.